DUO CACIB Brno a plány 2014 / DUO CACIB Brno and plans for 2014

01.03.2014 14:21

---English follows---

Minulý víkend (poslední únorový) se v Brně odehrála tradiční první velká dvoudenní mezinárodní výstava kalendářního roku, tzv. DUO CACIB Brno. Přihlásili jsme oba naše pejsky na oba dny, i když jsme byli obzvláště zvědaví na pana Kordu, který posuzoval v neděli a naše psy viděl poprvé. 

Potkali jsme tam nevídaně mnoho česepíků, obzvláště v sobotu, samozřejmě nás bylo u kruhu vidět, kde jsme se přidali k HOFION rodině. Výsledky byly následující:

  • Benji: sobota - třída pracovní, V1, CAC, neděle - třída šampionů, V2, r. CAC, r. CACIB (super výsledek)
  • Bora: sobota - třída pracovní, V3, neděle - třída pracovní, V1, CAC a r. CACIB (výborný výsledek s ohledem na pět fen soutěžících o CACIB)

Děkujeme všem moc za podporu a doufáme, že se uvidíme na dalších akcích!

Co se týče plánů na rok 2014, tak samozřejmě budeme jezdit nějaké ty výstavy, i když nás to všechny čtyři přestává bavit. Spíše se zaměříme na lovecké zkoušky, včetně těch nejvyšších. Loni jsme chtěli Borynku posunout více k úrovni Benjika, abychom mohli letos objízdět zkoušky společně. Věříme, že se to s Borou dařilo, když sezonu 2013 zakončila klubovými podzimními zkouškami jako 5. z počtu 22 psů, a to ve věku 15 měsíců (s titulem CACT)! Počasí nám přeje, tak začínáme s tréninkem :-)

---English version---

The 1st weekend of February - there was the first international dog show of calendar year held in the Czech Republic, so called DUO CACIB, Brno. Our both dogs were attending both days. As usually we met our chesapeake group and had pleasant time. The resuls follow:

  • Benji: Saturday - working class, Ex1, CAC, Sunday - champion class, Ex2, r. CAC, r. CACIB
  • Bory: Saturday - working class, Ex3, Sunday - working class, Ex1, CAC a r. CACIB (very nice result taking into account there were 5 bitches for CACIB ring)

We would like to thank to all for their support and we look forward to meeting with the at the next occasion.

With regards to our plans for 2014, we plan to visit several shows, however it is less and less fun for all four of us. Probably, we will focus more on working/hunting test, including the upper level in the Czech Republic. The weather is suitable, so we are starting the training :-)