Humpolec - klubová a speciální výstava plus ANKA CUP / Club + Special Shows + Anka Cup Award

05.05.2013 00:18

---English follows---

O víkendu 27.-28. dubna 2013 se v Humpolci uskutečnila klubová (sobota) a speciální (neděle) výstava KCHLS. Oba naši pejsci se zůčastnili s nádhernými výsledky, k tomu si Benji v sobotu večer ještě přebral poháry Anka Cup za nejlepšího pracovního CBR psa 2012 a nejlepšího dual purpose CBR psa 2012.

Sobotní výsledky Benji (rozhodčí H. Ahrens, A) - v pracovní třídě si vyběhal V1, CAC, aby posléze v kruhu CAC psů získal svého prvního Klubového vítěze a v závěrečném CBR kruhu dostal ve velké konkurenci BOB (celkem se prezentovalo na výstavě 13 CBR). V závěrečném kruhu výstavy bohužel CBR rozhodčí nezaujal.

Sobotní výsledky Bora - ve třídě mladých fen vyběhla V1, CAJC a Klubový vítěz mladých, aby se potom se utkala se svým "bráškou" Geronimem, Američanem v majetku chovatelky Bory, ale byla o chlup lepší, tak si odnesla i titul BOJ. V závěrečném kruhu CBR byla poražena Benjikem a v závěrečném kruhu výstavy se nezadařilo. I tak to je suprový výsledek na její první výstavě, kde jí o něco šlo :-)

Nedělní výsledky Benji (rozhodčí K. Bala, SRB) - v pracovní třídě V1, CAC.

Nedělní výsledky Bora - trošku se opakovala sobota - ve třídě mladých fen vyběhla V1, CAJC a Klubový vítěz mladých, aby se potom se utkala se svým "bráškou" Geronimem, ale opět byla o chlup lepší, tak si odnesla i titul BOJ. Tím to pro nás skončilo a my mohli hezky zpátky do Tehova. Borynce tedy chybí už jen jeden titul CAJC, aby se mohla honosit titulem Český junioršampion, tak uvidíme.

Další výstava bude na Konopišti, 1. června, tentokrát klubová výstava RK CZ. Těšíme se na Vás!!

---English---

During the last April weekend, there were Club (Saturday) and Special (Sunday) Show of KCHLS in Humpolec. Both our dogs achieved excellent results, moreover Benji took over the Anka Cup Awards for the best working CBR dog 2012 and best dual purpose CBR dog 2012.

Saturday (judge H. Ahrens, A)

  • Benji - working class, Ex. 1, CAC, Club Winner, BOB (!!!)
  • Bory - junior class, Ex. 1, CAJC, Junior Club Winner, BOJ

Sunday (judge K. Bala, SRB)

  • Benji - working class, Ex. 1, CAC
  • Bory - junior class, Ex. 1, CAJC, Junior Club Winner, BOJ

Our next show will be in Konopiste in June 1st. We look forward to meeting you there!